1000 de intrebari si raspunsuri. Istoria lumii PDF

Coperta Carte 1000 de intrebari si raspunsuri. Istoria lumii

Iti doresti sa citesti cartea 1000 de intrebari si raspunsuri. Istoria lumii publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea 1000 de intrebari si raspunsuri. Istoria lumii chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii 1000 de intrebari si raspunsuri. Istoria lumii

Evalueaza-ti cunostintele de istoria lumii si calatoreste de-a lungul a 5 500 de ani plini de evenimente importante pentru om. De la primele civilizatii si imperii, treci la stravechile lumi din Orientul Mijlociu si din Africa, la veacul de aur al Indiei si la dinastiile Chinei. Afla despre fondarea Romei si a republicii romane, despre culturile din Peru si despre Evul Mediu, insoteste-i pe cavalerii medievali in cruciade si priveste Imperiul Otoman in expansiunea sa, pentru a ajunge in cele din urma la cele doua razboaie mondiale care au zguduit secolul XX. Cu intrebari cu raspuns multiplu, harti si fotografii, aceasta carte stimulanta si instructiva iti va testa bagajul de cunostinte si, in egala masura, te va amuza….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.