1000 de evenimente care au modelat lumea PDF

Coperta Carte 1000 de evenimente care au modelat lumea

Iti doresti sa citesti cartea 1000 de evenimente care au modelat lumea publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea 1000 de evenimente care au modelat lumea de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii 1000 de evenimente care au modelat lumea

Un nou mod de a privi istoria De la trecutul indepartat pana in secolul XXI, aceasta carte prezinta o viziune noua si actuala a evenimentelor istorice pana in ziua de azi. Volumul 1 000 de evenimente care au modelat lumea, conceput de National Geographic, prezinta istoria omenirii prin intermediul a sapte capitole fascinante, cu articole numerotate de la 1 la 1000, insotite de ilustratii superbe, note explicative si relatari ale unor martori oculari. Fiecare capitol incepe cu un eseu introductiv, insotit de o cronologie ilustrativa rezumand momentele importante ale acelei perioade. 1 000 de articole individuale prezinta relatari scurte, dar cuprinzatoare, despre evenimente cu rol esential de-a lungul mileniilor. Cu ajutorul unor coduri de culoare pe fiecare pagina puteti gasi cu usurinta evenimentul dorit.•400 de ilustratii si alte 20 de eseuri vizuale ofera repere iconografice legate de evenimente-cheie, dezvaluind imagini uimitoare cum este tabloul Guernica de Picasso sau prima schita grafica a unui atom realizata pe computer.•40 de Conexiuni ne ofera mai multa informatie cu privire la modul in care un eveniment a influentat altele de-a lungul timpului: de la aparitia miturilor si a picturilor preistorice pana la fabricarea banilor si la construirea zgarie-norilor.•300 de Note adauga o perspectiva unica asupra unui eveniment semnificativ. (stiati, de exemplu, ca Sfantul Augustin, fondator al teologiei occidentale, s-a nascut in Algeria de azi?)•50 de relatari La persoana intai fac din fiecare cititor un martor ocular al evenimentului istoric respectiv, prin intermediul cuvintelor rostite de regina Elisabeta, de exploratorul Robert Peary, de dictatorul Benito Mussolini, de Eva Hart, o supravietuitoare din naufragiul Titanicului, de marea aparatoare a drepturilor civile Rosa Parks si de multi altii….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.