100 procente BIO Frumusete si Sanatate. Cosmetice preparate acasa PDF

Coperta Carte 100 procente BIO Frumusete si Sanatate. Cosmetice preparate acasa

Iti doresti sa citesti cartea 100 procente BIO Frumusete si Sanatate. Cosmetice preparate acasa publicata de editura Mara Books&Publishing? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea 100 procente BIO Frumusete si Sanatate. Cosmetice preparate acasa de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii 100 procente BIO Frumusete si Sanatate. Cosmetice preparate acasa

Cosmeticele preparate acasa permitrealizarea, la costuri mici si in conditii de siguranta, unei game largi de produse deingrijire a pielii, de igiena si frumusetenecesare intregii familii. Departe de a fi o carte cu „retetele bunicii“, aceastalucrare reuneste retete modernesi usor de realizat, pastrand originalitatea ingredientelor pe care natura ni le pune la dispozitie din cele mai vechi timpuri….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.