100 de activitati de relaxare inteligenta PDF

Coperta Carte 100 de activitati de relaxare inteligenta

Iti doresti sa citesti cartea 100 de activitati de relaxare inteligenta publicata de editura DPH? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea 100 de activitati de relaxare inteligenta chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii 100 de activitati de relaxare inteligenta

Vreti ca cel mic sa devina un adult constient, responsabil?Doriti sa creati sau sa dezvoltati o legatura intre dumneavoastra si copil, realizand lucrurile serioase, in joaca?Aveti nevoie de bunavointa si de multe jocuri. Copiii invata cel mai bine prin jocuri. Activitatile regasite in aceste jetoane permit crearea unor astfel de momente de comunicare si de invatare, dar si de distractie, in acelasi timp. Acest lucru nu inseamna ca va veti transforma in parinti prieteni, ci doar in parinti atenti, iubitori si curiosi, care isi ghideaza copiii in dezvoltarea lor. 100 de activitati de relaxare inteligenta pentru copiii intre 3-10 ani, prezentate sub forma de jetoane, grupate in 4 categorii. Fiecare categorie il ajuta pe copil sa dobandeasca si sa dezvolte capacitati emotionale si psihice diferite, necesare unei cresteri echilibrate. Astfel, veti descoperi, impreuna cu copilul, activitati utile de relaxare (gimnastica usoara, tai-chi, yoga, masaj), de concentrare (mandale, jocuri de memorie, de ascultare, de observatie), de manifestare a emotiilor (mima, jocuri de rol, terapie prin muzica, exprimare corporala), precum si exercitii de dezvoltare a creativitatii (povesti, umbre chinezesti, gatit, desene si colaje).In functie de tema aleasa, activitatile pot fi efectuate individual, impreuna cu parintii, bunicii ori prietenii, in casa ori afara. Unele activitati necesita material auxiliar. Aceste jetoane sunt indispensabile daca doriti sa creati un echilibru intre supravegherea activitatilor copilului si nevoia lui de a deveni autonom….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.