100 de activitati cu tata. Pentru a crea momente de tandrete. 0 – 10 ani PDF

Coperta Carte 100 de activitati cu tata. Pentru a crea momente de tandrete. 0 - 10 ani

Iti doresti sa citesti cartea 100 de activitati cu tata. Pentru a crea momente de tandrete. 0 – 10 ani publicata de editura DPH? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea 100 de activitati cu tata. Pentru a crea momente de tandrete. 0 – 10 ani chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii 100 de activitati cu tata. Pentru a crea momente de tandrete. 0 – 10 ani

Tatal are un rol determinant in activitatea de dezvoltare a copilului. Noii tati au inteles acest lucru si se implica foarte mult, inca din primele zile de nastere. pe parcursul acestor 100 de activitati ludice veti descoperi o multitudine de tehnici destinate sa induca o stare de bine caopilului vostru: Arta-terapie; Motricitate; Dezvoltarea creativitatii; Yoga; Masaje; Jocuri de cooperare. Pentru fiecare etapa, puneti in practica acele activitati si momente de complicitate care vor ajuta sa va dezvoltati impreuna: 0-2 ani – Deveniti persoana de referinta care aduce independenta, incredere si securitate. 2-5 ani – Creati ocazii pentru descoperiri si experimente!5-10 ani – Contribuiti la dezvoltarea increderii si a autonomiei copilului vostru Perioada de crestere si de dezvoltare a unui copil cere atentie, ingrijire si investitie personala, dar este vorba si de prezenta efectiva si despre impartasirea unor momente copil-tata. Activitatile propuse in carte sunt centrate pe placerea de a fi impreuna. Ele au fost astfel concepute incat, chiar si in lipsa unui material, sa poate fi initiate imediat….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.