10.000 de vise interpretate. Editia 2018 PDF

Coperta Carte 10.000 de vise interpretate. Editia 2018

Iti doresti sa citesti cartea 10.000 de vise interpretate. Editia 2018 publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea 10.000 de vise interpretate. Editia 2018 chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii 10.000 de vise interpretate. Editia 2018

Visele, in aparenta simple imagini care apar in timpul somnului, sunt deseori incarcate de intelesuri ascunse. Se spune ca ele reprezinta modalitatea prin care mintea noastra incearca sa ordoneze diferitele informatii si probleme cu care ne confruntam in starea de veghe, fie ca sunt legate de munca, familie, sanatate, fie de noi insine si relatiile cu cei din jur. Interpretarea viselor nu este o stiinta exacta, de aceea trebuie sa se tina seama de modul in care persoana care viseaza se percepe pe sine. 10 000 de vise interpretate va poarta in lumea fascinanta a imagisticii onirice, oferindu-va trei tipuri de interpretare: una conventionala, o alta psihologica si o a treia, din punct de vedere spiritual. Sintetizand cele trei interpretari, persoana care viseaza va putea sa inteleaga mai bine incarcatura emotionala si simbolismul unui vis, dar si motivul aparitiei lui. Visele sunt ordonate alfabetic, fiind foarte usor de cautat. Un ghid extrem de util, care va va ajuta sa intelegeti cine sunteti cu adevarat….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.