1-2-3 Magic PDF

Coperta Carte 1-2-3 Magic

Iti doresti sa citesti cartea 1-2-3 Magic publicata de editura Gama? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea 1-2-3 Magic chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii 1-2-3 Magic

Cartea prezinta o metoda inedita, simpla si incredibil de eficienta pentru disciplinarea copiilor, bazata pe blandete, dar si fermitate. De ani de zile, milioane de parinti din intreaga lume folosesc mult-premiatul program 1-2-3 Magic pentru a readuce fericirea si linistea in familiile lor si pentru a-si recapata bucuria de a fi parinte. Volum vandut in aproape 2, 000, 000 de exemplare, tradus in peste 20 de limbi, bestseller Amazon. com si distins cu: 2016 Mom’s Choice Award • 2016 National Parenting Product Award • 2016 Family Choice Award….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.